“La Bella i la Bèstia” de l’ATSOC s’estrenarà el 4 de desembre

La gran estrena de la nova producció teatral de l’ATSOC es farà el diumenge 4 de desembre a la Sala Mozart. “La Bella i la Bèstia” es representarà un total de set vegades durant els dos primers cap de setmana de desembre. Les entrades estaran disponibles a partir d’aquest mateix dissabte al web de l’entitat. Tots els beneficis de taquilla aniran destinats íntegrament a la bossa de Calella per La Marató per ajudar a la investigació de les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut públic més rellevants.

“La Bella i la Bèstia” de l’ATSOC aixecarà el teló de la Sala Mozart el diumenge 4 de desembre. La resta de representacions s’han programat pel 6, 8 i 11 a les 18:30 h i el 5, 9 i 10 en horari nocturn, 21:30 h.
Carles Narcís, vicepresident de l’ATSOC, ha explicat en declaracions a Ona Maresme que fins al moment és el musical amb la posada en escena més complicada que han realitzat mai.

Ens arriba la proposta, ens la van presentar i vam preguntar-los, ho veieu viable? Sí, doncs endavant. Realment és un musical molt complicat, amb una posada amb escena molt bonica, però que implica moltíssima feina. La majoria de personatges són objectes animats que en un moment determinat es transformen en persones…

Després de la bona acollida de l’any passat, l’ATSOC ha continuat apostant per realitzar set funcions del musical. Les entrades per a totes elles es posaran a la venda aquest mateix dissabte a través del web teatresolidari.cat.

Les entrades per a les set funcions les posem a la venda aquest dissabte 5 de novembre a través del nostre web. Qui no pugui o vulgui comprar-les online, podrà fer-ho presencialment a la taquilla de la Sala Mozart els dissabtes a partir del 12 de novembre. També es podran treure una hora abans de cada funció, sempre que no s’hagin exhaurit.

La Bella i la Bèstia” és una producció dirigida per Xènia Torres i Diego Pérez, la direcció d’interpretació de Dolors Vives, coreografia de Carla Famada i Clàudia Mateo i la direcció de cant de Laura Contreras. Aquests dies a través del seu Instagram (@bellabestiatsoc) estan començant a desvetllar totes les persones que formen part de l’elenc, l’equip de vestuari, tramoies i escenografia.

Gràcies a la venda d’entrades de les set funcions de l’exitós musical “Mamma Mia!”, l’Atsoc va aconseguir l’any passat una recaptació solidària rècord de 25.000 euros. 20.000 van anar a la bossa de La Marató i els 5.000 restants es van repartir a parts iguals entre l’AVAH i la Fundació Habitat Solidari.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *