La biblioteca Can Salvador tanca la temporada amb activitats per a infants i gent gran

La Biblioteca Can Salvador de la Plaça tancarà aquesta setmana la programació d’activitats per a infants i adults. Les últimes sessions abans de les vacances es faran aquest dijous, el Club de Lectura Sènior, i divendres L’hora del conte.

El Club de Lectura Sènior tancara el curs a l’Ajuntament Vell amb l’última sessió de les anomenades tardes de lectura. En aquesta ocasió, i amb la conducció de Quima Martínez, analitzaran l’obra El llapis del fuster, de l’escriptor Manuel Rivas.
La directora de la Biblioteca Municipal, Dolors Llavall, ha engrescat a tothom a participar de l’activitat que es represendrà a partir del setembre. “Aquesta és l’última sessió de la temporada, comencem vacances a l’agost. I en aquesta sessió comentaran el llibre ‘El llapis del Fuster’ de Manuel Ribas, la persona que coordina aquest curs és diu Quima Martínez i te lloc a l’Ajuntament Vell, tothom que vulgui s’hi pots inscriure a la Biblioteca perquè nosaltres mateixos ens encarreguem de trobar els exemplars del llibre que comentaran“, ha dit.

Divendres es tancarà el curs de l’Hora del Conte i el títol que es proposa és De quin planeta ets, Anna tarambana. Serà aquest divendres a l’equipament cultural. Llavall ha posat de relleu la capacitat de la dinamitzadora Mon Mas d’engrescar als més petits.

Tot i que les activitats de la biblioteca s’aturaran durant el mes d’agost, els interessats en participar als clubs de lectura s’hi han d’inscriure durant les pròximes setmanes per així fer la reserva dels llibres que s’hi tractaran.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Dolors Llavall, directora de la biblioteca municipal Can Salvador de la Plaça.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *