La biblioteca de Calella presenta el nou llibre de Gerard Quintana “L’home que va viure dues vegades”

La Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça acollirà aquesta tarda un acte de presentació del llibre de l’escriptor i cantant, Gerard Quintana. L’obra “L’home que va viure dues vegades” és una novel·la guanyadora del 41è Premi Ramon Llull i que tracta sobre les segones oportunitats i l’exploració per l’amor incondicional. La presentació es farà avui a les 18 h de la tarda i anirà a càrrec del llibreter gironí Guillem Terribas.

Salvador Martí o el saltamartí és el protagonista d’aquesta història. Un saltimbanqui que va d’un lloc a un altre, un tastaolletes que un dia descobreix la cara més fosca de la vida, un personatge que té més d’una vida. El llibre comença amb presentant a Maria Ponsa, la dona del protagonista i els seus fills. Tots tres arriben a una cala d’Eivissa després de saber que el vol del pare ha patit una cancel·lació i es demorarà unes hores. Som a l’any 1999. Quintana parteix d’aquest punt per explicar la “història increïble” d’en Salvador, hereu d’un llegat patern “enverinat” que condicionarà el seu destí. La peripècia vital d’aquest fill infeliç és la trama de la novel·la.

La presentació del llibre es farà aquesta tarda a les 18 h a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça i anirà a càrrec de GEyhGP7tWgAI6cJ_uillem Terribas, un llibreter molt pròxim a Quintana. L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia a través del blog de la biblioteca. Encara hi ha seients disponibles. També es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de la biblioteca.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *