El CineXic de pel·lícules d’animació en català programa “Supercuc”

Sessió de cinema d’animació infantil en català i gratuït a l’Auditori de Can Saleta. El CineXic ha programat per aquest diumenge 24 de març la projecció de la pel·lícula d’aventures “Supercuc”, que és l’adaptació d’un dels contes del duet creatiu format per Julia Donaldson i Axel Scheffler. És una commovedora història sobre l’animal-heroi que ajuda aranyes i gripaus a escapolir-se de les pitjors situacions. Però de sobte és capturat per un malvat llangardaix i és ara ell qui necessita que el rescatin.

Supercuc, recomanada per a infants a partir de 3 anys, és l’adaptació cinematogràfica d’un llibre infantil que relata la història d’un cuc que viu al bosc. Gràcies al seu cos llarguerut i les seves habilitats sorprenents, podrà sortir de les pitjors situacions. Tot i això, necessitarà l’ajuda d’un gran amic per escapar-se del malvat llangardaix.

Una pel·lícula encantadora amb personatges entranyables i inversemblants que parla de la importància de l’amistat i l’harmonia entre companys.

La sessió a l’Auditori de Can Saleta serà aquest diumenge 24 de març (18h), amb entrades gratuïtes que s’han de reservar prèviament clicant aquí.

CineXic és una iniciativa d’Òmnium Cultural per impulsar el cinema infantil en català a través d’un circuit de sales arreu del territori. La proposta del mes d’abril serà El viatge d’Ernest i Célestine, la història d’amistat entre un ós i una rateta, inspirada en un dels contes de l’escriptora i il·lustradora Gabrielle Vincent. La projecció serà el diumenge 28 d’abril (18h) a l’Auditori, amb reserva d’entrades disponible.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *