La bossa malmesa torna al mural artístic d’Església

El col·lectiu Singulart ha reforçat i recol·locat la bossa que forma part del mural artístic que es va descobrir el passat mes d’abril en ple carrer Església, xamfrà amb Indústria. Els creadors de l’obra el van haver de retirar perquè pocs dies després va ser objecte d’un acte vandàlic.

L’obra artística situada al carrer Església torna a estar al complet. Borja Altozano ha explicat com s’ha reforçat l’estructura de la bossa malmesa, que simula les logotipades de Calella Centre Comercial.

Hem fet una estructura interna més reforçada de metall. D’això se n’ha encarregat Ricardo Guijarro i Ana Medina ha fet la pintura perquè sigui igual que les bosses de l’associació de comerciants. L’hem collat per sota amb uns cargols grans i forts per evitar qualsevol acte de vandalisme.

No s’ha modificat l’estètica de la bossa, feta de metall. El col·lectiu Singulart ha assumit el cost dels treballs fets.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Miquel Rica ha dit:

    Aprenen i posem algunes càmeres per enregistrar tots els acta banal-ics, eixos que diu l’alcaldessa que no es pot, tampoc es pot fer servi per multa el vehicles, de vent segur que sortirien estalviant cales, i més seguretat per la població

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.