Els bombers rescaten una mare i tres infants atrapats a l’ascensor de l’escola bressol

Els bombers van rescatar divendres passat a quatre persones que havien quedat atrapades a l’ascensor de davant el Parkinsol. Els fets es van produir a les cinc de la tarda quan una mare que havia anat a recollir al seu fill petit a la guarderia va utilitzar l’ascensor per creuar l’N-II amb la mala fortuna que va quedar atrapada amb les tres criatures petites, suportant una elevada temperatura. Van quedar tancats durant mitja hora fins que van aconseguir sortir-ne gràcies a la intervenció dels Bombers que van forçar la porta per treure’ls de la cabina. Ara, l’ascensor ha quedat fora de servei fins que tècnics de l’empresa instal·ladora solucionin la incidència i reparin els danys.

Es tracta d’una mare i tres infants, d’un i cinc anys, que sortien de l’escola bressol i que van agafar l’ascensor per creuar l’N-II. La mala fortuna va fer que l’elevador es quedés bloquejat quan ja eren a la planta superior. Jana Beltran és la mare d’un dels infants que van quedar atrapats.

Va ser el divendres passat, cap a les cinc, quan els nens sortien de l’escola bressol. Una amiga meva anava amb els seus fills d’un i cinc anys, i la meva filla. Estaven pujant per l’ascensor cantó mar i de cop, quan quasi ja eren a dalt, van escoltar com un PAM i ja no es van obrir les portes.

Fins al lloc dels fets van desplaçar-se una patrulla de la Policia Local, els Bombers de la Generalitat i una lampista. La dotació dels bombers en qüestió de minuts van poder rescatar la mare i els tres nens que s’havien quedat atrapats a l’interior de l’ascensor.

Van venir els Bombers i el policia li va dir, si heu de rebentar la porta, feu-ho ja, perquè allò era un forn, i més amb criatures petites. La sort és que la mare portava llaminadures i va poder distreure els nens.

Jana Beltran ha volgut agrair la ràpida actuació de tots els cossos d’emergència, ha destacat que la policia va arribar en qüestió de minuts, com també els Bombers. El servei tècnic de l’empresa instal·ladora de l’ascensor va arribar al cap de 30 minuts, quan ja s’havia rescatat a totes les persones.

Vull donar les gràcies sobretot per la ràpida actuació. Jo ho vaig dir, també hem d’explicar les coses bones del poble i que els cossos d’emergència van arribar molt ràpid. La Policia al cap de 5 minuts es va personar i els bombers al cap de 10 minuts.

Beltran també ha destacat que no és el primer cop que es produeix una situació similar amb aquest ascensor.

A mi personalment no m’ha passat res mai, però sí que anava passant gent per allà i comentaven que no és el primer cop que es dona i que, inclús, recentment algú havia tingut un ensurt. Tinc clar que a partir d’ara, caminaré uns metre més i creuaré pel semàfor.

L’ascensor serveix per poder creuar l’N-II pel pas soterrat i així facilitar als pares i mares de l’escola bressol l’accés. L’Ajuntament de Calella ja ha obert una incidència per solucionar els desperfectes i reparar-lo.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *