La Bruna presentarà el projecte cinematogràfic “Refugeless” (Sense Refugi)

És un documental de protesta contra les múltiples violacions dels drets humans que s’estan cometent contra els refugiats, de lluita contra el racisme i la xenofobia, i que apropa una visió molt més personal i humana dels qui es veuen obligats a marxar de la seva terra i no troben lloc d’acollida. Els promotors del projecte cinematogràfic -un fotògraf i una psicòloga- van fer de voluntaris a Atenas i, a rel de la seva experiència, van posar en marxa aquest documental. Ara han iniciat una campanya de micromecenatge.

Ells dos seran aquest dissabte 6 de maig a les sis de la tarda a La Bruna, on faran una xerrada informativa sobre la situació real dels refugiats, la seva experiència i aconsellaran a qui vulgui fer-se voluntari quins canals són els més adients.

“El documental està fet a partir d’entrevistes a les famílies que estan a Atenes o en d’altres punts d’Europes, i el projecte vol explicar la seva realitat i difondre-la per millorar la seva situació des de fora”, ha dit Nacho Schiaffarino, calellenc col·laborador del projecte, qui ha afegit en declaracions a Ràdio Calella TV que es donarà informació també sobre com treballar de voluntari als camps de refugiats “perquè a vegades es contacta amb ONG i un cop allà, ningú coneix a ningú”.

S’obrirà portes a les quatre de la tarda perquè a La Bruna hi haurà una exposició de fotografies d’un dels creadors del documental i hi haurà parada de venda de productes. Els assistents podran quedar-se al sopar vegà que han organitzat des de La Bruna, i que continuarà amb els concerts de Sebas Brunetto, Ali Renaciente i Ital youth Sound.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *