La Cívica Capaspre comença la recollida d’objectes per al mercat solidari de segona mà

La pròxima edició del mercat solidari de productes de segona mà que organitza l’Associació Cívica Capaspre recollirà donatius per a la Fundació Hàbitat Solidari. Es farà el dissabte 30 d’abril a la Plaça de l’Església però en cas de pluja es posposaria tres setmanes i seria el 21 de maig. Preparant la iniciativa, l’entitat ha començat la crida per aplegar tot tipus d’objectes que es puguin vendre durant la jornada i a preus simbòlics.

La presidenta de la Cívica Capaspre, Maria Antònia Pujol, ha recalcat que només recullen objectes que estiguin en bon estat. I que poden ser des de plats i olles, llibres o mobles i petits electrodomèstics.

Tot el que sigui parament de la llar i electrodomèstics i petits electrodomèstics, a més de mobles o joguines. Tot que estigui en bon estat, perquè si ens porten una tele que no funciona, l’acabarem llençant. Que la gent pensi que no recollim andròmines.

L’entitat compta amb la col·laboració de tres establiments que els ajuden amb la recollida dels objectes. Són Assegurances Massuet (Amadeu, 92), Arreclat i planxat (Moragas, 72 –només a les tardes) i Tallers Martí (Indústria, 123).

La recaptació del mercat solidari de segona mà anirà per a la Fundació Hàbitat Solidari, una entitat sense ànim de lucre que treballa per ajudar a persones i famílies a accedir a un habitatge digne.

Es farà el dissabte 30 d’abril, a la Plaça de l’Església, de 10 a 20.30h. En cas de pluja, es posposaria al dissabte 21 de maig.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *