La Comunitat Feminista de Calella homenatjarà les dones assassinades per la violència masclista

El col·lectiu de dones feministes de Calella comença a preparar la commemoració del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. S’han anat organitzant i trobant al fil de la important mobilització de l’any passat a tot l’estat, quan es va celebrar una vaga general feminista. Per mantenir l’esperit i continuar actives, la comunitat ha anunciat per aquest divendres a la tarda un acte en record i homenatge a les dones assassinades per la violència masclista. Es farà a la Plaça de l’Ajuntament a les set del vespre i li seguirà una assemblea, oberta a tothom, al Casal Popular La Morra.

COMUNITAT FEMINISTAMariona Riera, portaveu de la Comunitat Feminista de Calella, ha avançat al programa Ona Maresme de Ràdio Calella TV com es prepara l’homenatge a les dones mortes durant el 2018.

El que volem és posar una taula amb propostes d’homenatge perquè cada doni expressi com ho sent i quina emoció té. Un espai per qui vulgui fer ofrena o deixar un escrit. Al final cuidar-nos totes juntes durant l’estona que duri l’homenatge.

L’acte d’homenatge es farà a les set de la tarda a la Plaça de l’Ajuntament i quan acabi, als volts de les vuit, començarà l’assemblea oberta que s’ha convocat per preparar la mobilització del 8M. El lloc triat és el Casal Popular la Morra, que estarà obert a tothom qui hi vulgui participar i fer aportacions.

En l’entrevista, Riera ha recordat que la Comunitat Feminista de Calella aplega dones de la ciutat i de rodalies i que està pensat com un espai de trobada i suport mutu. Es va constituir oficialment fa sis mesos.

La Comunitat Feminista és un espai de trobada i de suport, on promovem la solidaritat i els vincles, el treball conjunt des de la realitat de cadascuna de nosaltres. Volem construir una Calella més feminista.

L’últim acte que van celebrar va ser un dinar de germanor amb motiu del 25N, el Dia Internacional Contra la Violència cap a les Dones.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *