L’Escola Pia obrirà portes perquè les famílies vegin la desfilada de Carnestoltes

escola pia carnestoltes

La celebració del Carnestoltes recuperarà bona part de la seva essència a l’Escola Pia, que aquest any ha decidit muntar una desfilada i que la puguin seguir les famílies dels alumnes. Serà el divendres 25 de febrer a la tarda i a l’edifici de primària del carrer Sant Pere. La directora Marisa Romero ha explicat que han apostat per una festa a mig camí entre la rua que feien abans de la pandèmia i com ho van celebrar l’any passat, considerant la situació actual i que l’Ajuntament també ha optat per tirar endavant la rua infantil. Això sí, tot serà a l’aire lliure, seguint el que estableix el protocol d’Educació.

Els nens i nenes de l’Escola Pia desfilaran disfressats davant les seves famílies per Carnestoltes. Romero ha comentat que han dissenyat un circuit a l’aire lliure prou ampli perquè tothom el pugui seguir amb comoditat i seguretat, evitant aglomeracions.

Les nostres famílies podran entrar a l’escola per viure la festa amb nosaltres. S’hauran de disposar al voltant dels patis de l’edifici de Sant Pere i també per la façana exterior, entre Sant Antoni i l’entrada principal, i la rua els passarà per davant. Hem dissenyat un recorregut en forma de cercle, que pensem que pot ser bonic i ens permet tenir les famílies endreçades.

Tot i tractar-se d’una activitat a l’aire lliure per a la qual l’alumnat no haurà de portar la mascareta, l’Escola Pia sí la recomanarà per a les famílies que segueixin la desfilada. Recordem que aquesta setmana ha deixat de ser obligatòria a l’aire lliure i que a Catalunya tampoc l’han de portar els escolars a les estones d’esbarjo.

Un cop acabi la desfilada, l’Escola Pia desallotjarà els patits perquè la festa del Carnestoltes pugui continuar però ja de forma interna.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *