La construcció de les guinguetes segueix el calendari previst

El calendari de construcció de les noves guinguetes de la platja de Calella va a bon ritme. Així ho ha anunciat l’alcaldessa, Montserrat Candini, després d’haver visitat aquest dimecres l’empresa d’Avià, al Berguedà, on s’estan acabant de construir les estructures de les 4 guinguetes que ocuparan part del litoral calellenc.

Montserrat Candini i Albert Torrent han vist com seran les noves guinguetes

Montserrat Candini i Albert Torrent han vist com seran les noves guinguetes

Segons Candini, a finals d’aquest mes de maig o com a molt la primera setmana de juny ja estaran col·locades.

Les noves guinguetes tenen 40 metres quadrats i es caracteritzen per ser espais molt oberts amb veles que les cobriran creant un impacte visual important al litoral. Així almenys ho considera l’alcaldessa, Montserrat Candini: “Serem testimonis d’un canvi molt important, les estructures que ara es visualitzaran seran molt molt grans, amb veles que cobriran 250 m2, un impacte visual molt bonic al conjunt de tota la platja”.

Per la seva banda, el responsable de l’empresa que construeix les guinguetes, Bernardí Casals, ha destacat la supervisió que els 4 guinguetaires estan fent de tot el procés de construcció. De fet, la distribució interior s’ha fet segons la petició de cada propietari i, per tant, és diferent a cadascuna d’elles. Casals subratlla que fins ara s’ha fet molta feina prèvia que no es visualitzava: “La setmana vinent alguna cosa s’ha de veure ja, de fet ja s’hi està veient perquè ara s’està fent la construcció de les lloses de formigó, allà a sobre hi anirà la guingueta, després la vela, tot això ja es fa en poc temps. S’ha fet una prefeina que no s’ha vist”. 

Bernardí Casals ha dit que el material amb què estan fetes les guinguetes té una garantia de 20 anys i està preparat per suportar condicions climàtiques adverses.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *