La Corporació de Salut del Maresme i La Selva crea una pàgina de Facebook sobre la Diabetis

Dia Mundial de la Diabetis 2016
Dia Mundial de la Diabetis 2016

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) ha elaborat una pàgina de Facebook per resoldre dubtes sobre la Diabetis. El dimarts que ve, coincidint amb el Dia Mundial d’aquesta malaltia, es presentarà la pàgina de Facebook al CAP de Calella.

L’objectiu d’aquesta pàgina és informar i resoldre els dubtes de les persones afectades, els seus familiars i la resta de població sensibilitzada amb el tema, així com crear un grup dinàmic que participi en les diverses activitats que es proposaran. Ho ha explicat la metgessa de família i membre de l’equip referent de diabetis de l’hospital de Calella, Carme Pascual.

«L’objectiu és apropar els professionals als pacients. Sortir del CAP i apropar-nos a la gent. Facilitar l’accés a la informació, donar eines a la població perquè puguin evitar complicacions de la diabetis, també volem arribar a pacients que no solen freqüentar el sistema públic de salut, bé perquè són joves i han de treballar, perquè estan a certa distància o perquè tenen un entorn social que no els hi facilita. Volem crear un grup de pacients dinàmic que participin als xats del Facebook, engrescar a la població diabètica a que participi, una mica empoderament del propi pacient»

La presentació d’aquest perfil a Facebook serà un dels actes que tenen previstos per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis. Durant tot el dia es realitzaran activitats que serviran per conscienciar i aconsellar sobre aquesta malaltia.

«El dia 14 fem molts actes. És la jornada de la diabetis, i tenim aquí a la doctora Ligorria, que ve a fer una xerrada. Aquest any, fem molta incidència en diabetis i dona, per tant, la doctora Ligorria parlarà sobre la diabetis en la dona. Després es fa una marxa nòrdica, en la que poden participar gent diabètica i gent no diabètica, vindran uns monitors. També es farà la presentació d’aquesta pàgina, anirem al Bisbe Sivilla a fer un dinar i després farem una caminada fins al far, que això ja és tradició»

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la metgessa de família i membre de l’equip referent de diabetis de l’hospital de Calella, Carme Pascual.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat