La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’adhereix a la campanya internacional del Nursing Now

La directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut, Maria Sardà, president avui la Jornada d’Infermeria que celebra la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, com ve fent cada any amb motiu del Dia Internacional d’Infermeria. Es busca donar visibilitats als professionals i reconèixer la seva contribució en els àmbits assistencials, sobretot en la promoció de la salut, la prevenció de malalties i l’atenció del pacient. Aprofitant la trobada, l’organisme sanitari signarà l’adhesió a la campanya Nursing Now.

Joana Blázquez, directora d’Infermeria i Processos Assistencials de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha explicat que els objectius del moviment van molt en la línia del treball que s’està fent als seus centres, dirigits sobretot a reforçar el paper dels professionals de l’infermeria i treure’s de la invisibilitat.

Des de la corporació tenim molt clara la potencialitat dels nostres professionals d’infermeria, i de les seves competències. Creiem que ens dóna molts bons resultats en salut entre la nostra ciutadania i treballem per reforçar el seu paper.

Com a novetat de la commemoració, enguany s’està duent a terme una acció ciutadana per implicar als usuaris en el reconeixement de la tasca que fan infermeres i infermers. És per això, que avui ells reparteixen pomes i un decàleg de consells saludables als CAPs i als Hospitals Sant Jaume de Calella i de Blanes.

És la fruita de la salut i dins de la bossa també hi hem posat un decàleg de consells saludables sobre activitat física, descans, adiccions, estat emocional… Esperem que sigui ben acollit per la ciutadania, que repartiran els professionals d’Infermeria que estan treballant als hospitals i als CAPs.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva preveu repartir un total de 800 pomes entre els usuaris que visitin aquests dispositius al llarg del dia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *