La crisi dels refugiats, a l’AEU

L’Aula d’Extensió Universitària de Calella s’ha afegit als actes amb motiu de la Quinzena Solidària acollint una conferència del coordinador de la Creu Roja a Catalunya. Enric Morist ha parlat de la crisi dels refugiats tot destacant que és important tenir una bona organització per a l’acollida dels refugiats però més encara prestar una bona atenció humanitària sobre el terreny del conflicte.

El coordinador de la Creu Roja a Catalunya recorda que el conflicte a Síria ha provocat ja més de 5 milions de desplaçats. Per ajudar a contextualitzar la situació, Enric Morist destaca que des fa 5 anys cada dia moren a Síria 147 persones. Una xifra similar de persones que van morir als atemptats de París.

Cal, segons Morist, una reacció global de la classe política davant del drama dels refugiats i impulsar polítiques humanitàries.

Davant del públic de l’Aula d’Extensió Universitària, el coordinador de la Creu Roja a Catalunya ha parlat també d’altres conflictes que hi ha al món com ara a l’Afgnistan, a l’Irak, Líbia o Eritrea.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *