Comencen les inscripcions pel casal d’estiu municipal

nens

Els pares i mares d’infants entre 3 i 12 anys ja poden inscriure’ls fins a final de mes al casal d’estiu municipal que organitza l’Ajuntament de Calella amb la col·laboració de l’empresa Rocam Aventures. Funcionarà a l’escola La Minerva de l’última setmana de juny fins a la darrera d’agost. Les inscripcions es poden fer per setmanes, quinzenes o mensuals segons les necessitats de cada família i en horari de matí, tarda o tot el dia. Enguany es torna a oferir el servei de menjador.

En declaracions al programa La Ciutat, la coordinadora del casal, Pepi Salguero, avançava la programació d’aquest estiu, amb un eix temàtic d’animació que variarà cada mes. A més, la intenció dels gestors és poder recuperar el format prepandèmic amb sortides i pernoctacions.

Farem un eix d’animació. En el transcurs del casal seran dos totalment diferents. Treballarem diferents conceptes, diferents jocs i tallers. També tenim previst fer sortides, la nit del casal, excursions. Volem recuperar el format prepandèmic.

Enguany per continuar complementant la tasca socioeducativa es dedicarà una hora i mitja al dia a fer classes de repàs. Una iniciativa que ajudarà als infants a reprendre el fil pel curs escolar vinent.

El casal d’estiu està adreçat a nens i nenes de 3 fins a 12 anys i començarà l’última setmana de juny. La novetat és que s’adapta al nou calendari escolar i funcionarà fins a l’última d’agost.

Aquest any començarem el 27 de juny i acabarem el 30 d’agost, ja que l’escola comença el 5 de setembre.

Les famílies poden inscriure als nens per setmanes o quinzenes, segons les seves necessitats, en horari de matí, tarda, o tot el dia. L’horari de matí és de les 9 h a les 13 h, i de tarda, de 16 a 19 h. Les inscripcions es poden les oficines de Rocam Aventures, al carrer Sant Antoni 115 en horari de matí (9 a 13 h). Cal presentar fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària del menor i abonar 20 euros en concepte de matrícula. Els preus són 150 euros pel torn de matí, 135 pel de tardes i 200 per tot el dia.

Des de Rocam Aventures destaquen que aquest estiu no han posat un topall de places.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *