La CUP presenta en bloc set dels integrants de la llista per a les municipals

La llista encapçalada per Albert Comas, candidat a l’alcaldia de Calella per la CUP, està integrada per persones que tenen “la ferma voluntat de ser la clau del canvi i treballar per una vida més digna i plena”. El partit ha presentat en bloc set dels membres de la candidatura, els que ocupen del lloc 11 al 17. Són Lídia Font, Albert Perarnau, Nacia El Mechti, Joan Camps, Eva Llamas, Guillem Palau i Lourdes Rosselló, que tanca la llista.

La número 11 de la llista electoral de la CUP és Lídia Font, llicenciada en Dret, compromesa amb les persones més vulnerables i una lluitadora per la igualtat efectiva. A més, defensora del medi ambient.

Li segueix el fundador dels Saliclowns i d’ElsSomriures, dos grups de pallassos d’hospital. Albert Perarnau, número 12 de la llista, forma part de l’AMPA i del Consell Escolar de l’Escola El Far, i actualment col·labora amb el CB Calella. A nivell professional, és oficial habilitat d’administració de finques. Explica que treballa per a una Calella “més amable, més neta i més justa”.

Nadia El Mechti va de número 13. És una calellenca vinculada a projectes socials i feministes que actualment treballa en una entitat d’habitatge social. És graduada en Educació Social.

Mestre i compromès amb els més vulnerables. Joan Camps, número 14 de la candidatura de la CUP Calella, treballa a l’escola pública i, en un àmbit general, “per una societat més justa i equitativa”.

Eva Llamas el segueix a la llista. Estudiant de Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona i membre de la Comunitat Feminista. Segons la publicació a xarxes, és “defensora de la llengua, la igualtat i la llibertat”.

Militant de l’esquerra independentista des de l’any 2000, Guillem Palau dona suport a la candidatura que encapçala Albert Comas, ocupant el número 16 de la llista electoral. És tècnic en jardineria i gestió d’espais verds.

La llista de la CUP la tanca, en el número 17, Lourdes Rosselló. És llicenciada en Filosofia i postgraduada en Tècniques editorials. Actualment, treballa com a professora de filosofia en un institut. Es presenta com una “inconformista” convençuda que la política “o la fas o te la fan”. És partidària de la unitat popular, l’autoorganització i les polítiques fetes de baix a dalt.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *