La Fira de Calella i l’Alt Maresme ja té data

Foto: Fira de Calella i l'Alt Maresme

El Passeig Manuel Puigvert acollirà del dijous 23 al diumenge 26 de setembre la quarantena edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Era la prevista pel 2020 però la pandèmia va obligar a ajornar-ne la celebració, que finalment sí es podrà fer aquest any. L’Ajuntament de Calella ha publicat les bases d’inscripció i participació dels expositors que podran tenir estand durant els quatre dies de fira. Aquests s’adrecen a sectors de l’artesania, l’alimentació i el comerç. Com a novetat, també hi haurà foodtrucks. Aquesta oferta es complementarà amb la presència del teixit associatiu local i l’espai del monogràfic dedicat al territori convidat que, hores d’ara, continua sent una incògnita.

La Fira de Calella i l’Alt Maresme del 2021 obrirà portes el dijous 23 de setembre, a les cinc de la tarda, i se celebrarà fins el diumenge 26 de setembre, en horari de matí i tarda. La mostra s’instal·larà al Passeig Manuel Puigvert, entre el pas a nivell i el bar rodó, i serà també un aparador de tota l’activitat cultural, esportiva, educativa, cívica i social que hi ha a la ciutat de Calella. Les entitats locals ocuparan part del recinte firal, compartit amb les paradetes d’artesania i d’alimentació, foodtrucks –que és una de les novetats de la pròxima edició– i de l’espai del monogràfic. En la línia del model fira-festival, també s’hi muntarà un escenari on s’hi faran les actuacions programades. Hores d’ara, no s’han donat a conèixer.

Bases reguladores per tenir un estand

Les sol·licituds per tenir un estand a la Fira de Calella i l’Alt Maresme del 2021 es podran presentar fins el divendres 6 d’agost al registre general de l’Ajuntament. Aquests s’adrecen als sectors d’artesania, alimentació, comercial i d’entitats o associacions. Podeu accedir als models de sol·licituds clicant aquí.

formatge firaEn el cas del sector d’entitats, les bases reguladores expliciten que tindran preferència les entitats ja participants en anteriors edicions i que promoguin l’interès general i siguin de caràcter cívic, educatiu, formatiu, científic, cultural, esportiu, sanitari o de promoció dels drets humans, de defensa i promoció dels drets de les persones amb discapacitat, d’assistència social, de cooperació o promoció de la solidaritat, la dona, la igualtat o el medi ambient, entre d’altres. No s’hi acceptarà la presència de partits polítics o entitats vinculades a partits polítics; aquelles que promoguin actituds contràries als drets de les persones o dels animals, amb idearis racistes o xenòfobs; i associacions secretes i de caràcter paramilitar.

Les sol·licituds es podran registrar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Plaça de l’Ajuntament, amb cita prèvia; o per Internet, a través del portal de l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *