La diputada al Congrés dels Diputats per ERC, Maria Dantas, visita la Fira de Calella

La Fira de Calella és una bona oportunitat per mostrar als representants polítics que tenen presència al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats, aquesta mostra cultural, gastronòmica i social que coincidint amb la Festa Major, omple de vida el Passeig de Manuel Puigvert al llarg de quatre dies. És el cas d’Esquerra Republicana de Calella que avui divendres ha convidat a la diputada al Congrés dels Diputats, Maria Dantas.

Activista de lluites socials i pels drets de les persones migrats, la diputada Maria Dantas ha dit que fires com les de Calella són una oportunitat per treballar la interculturalitat.

Òbviament que conec, però és la primera vegada que vinc a la Fira i m’agrada moltíssim, m’encanta sobretot per fer barri, i Calella, jo penso que una de les coses importants d’aquesta fira és la feina d’interculturalitat perquè hi ha moltíssima gent no nascuda a Catalunya ni a l’estat espanyol, que viu aquí a Calella. També gent gitana, del poble gitano. De fet trobo a faltar una paradeta del poble gitano aquí a la fira. La Fira és important per l’economia del comerç de proximitat, per la cultura. Les fires són meravelloses i sobretot com que és la meva pauta principal, el tema de les migracions, jo penso que per la interculturalitat, pel coneixement mutu, és molt important aquesta fira.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *