Marta Vilalta celebra la riquesa associativa local en la seva visita a la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Continuen les visites polítiques a la Fira de Calella i l’Alt Maresme. La secció local d’Esquerra amb el seu alcaldable, Xavier Ponsdomènech, ha acompanyat aquest migdia a la secretària general adjunta i portaveu del partit al Parlament de Catalunya, Marta Vilalta, que s’ha passejat pel recinte del Passeig Manuel Puigvert, aturant-se a pràcticament cadascun dels estands de les entitats locals per conèixer la seva activitat i atendre a les seves inquietuds. Vilalta ha felicitat Calella per la constància de tirar endavant aquest esdeveniment, que suma 41 edicions.

La secretària general adjunta d’Esquerra, Marta Vilalta, s’ha aturat a parlar amb la gent dels estands de la zona d’entitats que ocupen el sector sud del recinte firal, que és una bona mostra de la riquesa associativa de Calella. Així ho ha posat de relleu en declaracions a Ràdio Calella TV.

Podeu estar molt orgullosos la gent de Calella. Hem parlat gairebé amb tothom, amb tots els estands, i fa especial il·lusió quan et trobes associacions amb les que hi estic d’alguna manera vinculada al meu poble, com és el patinatge artístic o el Barça, però també l’associació de dones i tot el que té a veure amb la cultura. Podeu estar ben orgullosos per la riquesa associativa que teniu aquí.

Marta Vilalta, acompanyada en tot moment de l’alcaldable Xavier Ponsdomènech, ha conversat amb la Síndica Municipal i també ha recollit la petició de l’associació animalista de Calella en relació a la celebració dels correbous i la llei estatal de benestar animal que s’està tramitant a Madrid, que els gossos de caça al marge de la protecció.

Vilalta ha fet el recorregut portant la bossa de tela que han tret els geganters i s’ha compromès a tornar a Calella per assistir a alguna altra activitat cultural. De moment, com una calellenca més, ha acabat la visita a la carpa de l’AVAH i fent el vermut amb els companys de la secció local.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *