“La dona il·legal” obre el nou Cicle Gaudí

Aquest dijous arrenca una nova temporada del Cicle Gaudí a la Calella. El circuit de cinema català nascut el passat 2016 tornarà a fer parada, cada mes, a la Sala Mozart. La primera projecció de la nova temporada serà avui a les 21 h, amb “La dona il·legal” de Ramon Térmens.

En Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasnigi (Klaudia Dudová). Mentre el Fernando prova d’esclarir els fets, es troba amb la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz) i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol. En Fernando lluitarà contra aquest sistema arriscant la seva pròpia vida.

La projecció del film es farà a les 21 h a la Sala Mozart. Les entrades es poden comprar a la taquilla al preu de 4,5 euros, 3 pels beneficiaris del carnet jove i membres de la Federació d’Ateneus de Catalunya, 3,5 euros pels jubilats i un 2×1 els membres del Club La Vanguardia.

La Sala Mozart estrena així una nova temporada de cinema amb la primera sessió del Cicle Gaudí, un circuit de cinema català organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. Aquesta temporada la sala de cinema calellenc també acollirà pel·lícules com “Les dues nits d’ahir” de Pau Cruanyes. Un film que relata la nit d’uns amics quan decideixin llençar les cendres del seu amic Pol, mort de fa poc. L’escapada, però, es converteix en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya cada vegada més de la tornada a casa i del seu objectiu inicial.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *