El departament d’Educació facilitarà als instituts qui està vacunat i qui no

escola

El Govern de la Generalitat ja ha aprovat el decret llei que permetrà saber als centres educatius qui està vacunat i qui no. Una informació que es tindran tant d’alumnes, com de professors i personal administratiu. Així doncs, quan hi hagi un positiu, l’institut o escola en qüestió no caldrà que sol·liciti aquestes dades a les famílies, sinó que cada centre podrà consultar directament qui té la pauta completa de vacunació per gestionar les quarantenes. Fins ara els centres només tenien accés a les dades de positius, però ara amb la modificació s’hi afegeixen les de vacunació.

El decret llei facilita que els centres rebin aquestes dades a través de l’aplicació Traçacovid. Els centres, però, no tindran la informació fins a la setmana que ve. El protocol també manté el compromís de les famílies a facilitar tota la informació necessària per a la gestió de casos, per exemple, quan les proves s’han fet a través de mútues o pediatres privats.

El centre educatiu, per la seva banda, ha d’introduir les dades dels grups de convivència estables del centre a l’aplicació Traçacovid i ha de mantenir tota la informació actualitzada en aquesta aplicació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat