La fal·lera gegantera aterra a Calella com cada diumenge de Festa Major

Trobada de Gegants Festa Major

14 colles vingudes d’arreu de Catalunya s’han donat cita aquest diumenge de Festa Major a Calella per celebrar la 33ena Trobada de Gegants a la ciutat.

Una de les colles era l’amfitriona, la colla de Calella, que ha tret al carrer els capgrossos, els gegantons i els dos grans, en Quirze i la Minerva.

Enguany, però, cal fer una menció especial a una nova figura de la colla, que s’estrenava així en una cercavila. El Nan del Flabiol ha fet el recorregut acompanyat del so, precisament, del flabiol i el tambor, igual com tocava aquest mític personatge històric que dècades enrere obria les cercaviles, fent pas al so dels seus instruments.

Darrera la colla de Calella hi han ballat 14 colles més, vingudes de punts com La Beguda Alta, Amer, Anglès, La Roca del Vallès, Breda, Arenys de Mar, Calonge, Canovelles, Sant Pere de Vilamajor, Sant Bartomeu del Grau, Lloret, Olesa de Montserrat, Vilanova d’Espoia i Vilanova del Camí.

La Festa, però, ha començat com es preceptiu, amb un bon pa amb botifarra a la Plaça Lluís Gallart, que ha servit per agafar forces tant a les colles com també a tots els calellencs que hi van a esmorzar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *