Tret de sortida als actes dels 50 anys de Foto Film

invitació acte inaugural tast d'aniversari colo copia

Tast d’aniversari. Aquest és el títol d’un recull de fotografies que a partir d’aquest dissabte es podran veure a la biblioteca Can Salvador de la Plaça. Es tracta d’una mostra fotogràfica organitzada per Foto Film Calella i que és el tret de sortida als actes per celebrar, durant el 2016, els seus 50 anys d’existència.

Es tracta d’una vintena de fotografies, la majoria instantànies captades per Josep Maria Colomer, en què fa un recorregut des del 1966 fins al 2016 sota l’epígraf 50 anys al servei de la cultura de la imatge. El mateix Colomer explica en una entrevista al Bon Dia en què consistirà l’exposició: “El que fem ara és un combinat, dit en termes de vermut, un tast del que serà l’any que ve amb una exposició central dels 50 anys. Ara el que es pot veure és una vintena de fotografies, la més antiga de l’any 1968 i la més nova de la Fira d’aquest any”.

Josep Maria Colomer considera interessant donar a conèixer la part més social i lúdica de Foto Film a través de les imatges que han marcat la història de l’entitat. Una mostra, aquesta, molt nostàlgica ja que surten persones que ja no hi són entre nosaltres: “Són fotos molt nostàlgiques, de certes persones que no podran celebrar amb nosaltres els 50 anys. Surt gent com la Cinta Tresseras que va ser una persona molt important en l’ambient social, en Josep Maria Salvat, en Quim Ribas o la Narci Soteras”. 

Josep Maria Colomer subratlla que es tracta d’una mostra molt personal ja que gairebé totes les fotografies són d’ell. L’exposició col·lectiva serà per al Festimatge, al mes d’abril.

La inauguració de Tast d’Aniversari serà aquest proper dissabte a partir de les 13h a la biblioteca Can Salvador de la Plaça.

L’aniversari de Foto Film, als Jocs Florals de Calella

D’altra banda, Josep Maria Colomer s’ha mostrat sorprès agradablement pel fet que els Amics de la Poesia hagin escollit els 50 anys de Foto Film per dedicar un dels seus premis dels Jocs Florals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *