La família d’un jove amb cardiopatia congènita ven entrades per la Festa del Cor a PortAventura

La família Subirana-Marré anima als calellencs a assistir a la Festa del Cor que el dissabte 7 de maig se celebrarà a PortAventura, destinant tots els beneficis de la jornada a promoure hàbits saludables entre els infants, joves i adults. És una iniciativa de la fundació SHE del cardiòleg Valentí Fuster i de CorAvant, impulsada per l’associació de cardiopaties congènites de la qual en forma part aquesta família calellenca. El seu fill, ara un adolescent de 15 anys, va néixer amb una cardiopatia.

Míriam Marré ha explicat en una entrevista al programa Bon dia que la Festa del Cor permetrà unir al parc d’aventures a les famílies afectades per cardiopaties o malalties congènites. “Et trobes amb pares que vas conèixer i amb qui vas compartir dies d’hospital, on ens recolzàvem els uns als altres. Ara estem contents i ho anem a celebrar allà, també per ajudar a les altres famílies”, ha dit Marré.

Ells són membres de l’Associació de Cardiopaties Congènites, que ofereix serveis d’atenció directa a malalts i familiars. També desenvolupa projectes de voluntariat, participació i sensibilització. La festa és el pretext per donar a conèixer una malaltia que condiciona la vida dels qui la pateixen.

“Una cardiopatia arrossega moltes coses al darrera. Són nens a qui els costa estudiar, a vegades també relacionar-se fora del seu ambient.. En tot això hi dóna ajuda i suport, especialment a les famílies perquè els nens ja estan cuidats”, ha comentat.

CorAvant i la Fundació SHE per a la ciència, la salut i l’educació que presideix el cardiòleg Valentí Fuster s’han unit en l’organització de la Festa del Cor a PortAventura. Tots els beneficis de la compra anticipada d’entrades a un preu especial de 20 euros es destinaran a l’impuls de projectes per a la promoció d’hàbits saludables.

Es poden adquirir on-line o als distribuïdors oficials. L’Administració de Loteria Robert del carrer Matas i Rodés n’és un. També s’ha habilitat una fila zero per poder fer donacions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *