La febre per la xocolata de Dubai arriba a les gelateries de Calella

Diverses gelateries de Calella s’han sumat aquest estiu a la tendència de la xocolata de Dubai, una recepta viral a les xarxes socials que combina xocolata, crema de festuc i pasta kataifi: una mena de cabell d’àngel molt cruixent, d’origen àrab, que s’utilitza també en pastisseria oriental. El sabor s’ofereix des de l’inici de la temporada d’estiu i ja s’ha convertit en una de les opcions estrella d’aquest any.

Les xarxes socials ho han tornat a fer: un nou sabor d’origen exòtic s’ha convertit en el fenomen gastronòmic de l’estiu. Parlem de la xocolata de Dubai, una combinació llaminera i estèticament irresistible que ha començat a oferir-se en diverses gelateries de Calella.

La recepta no és una invenció local. El seu èxit s’ha escampat a escala internacional i ha arribat a Catalunya després de fer furor a les xarxes socials. La base? Una xocolata densa i suau, combinada amb crema de festuc i rematada amb trossets de festuc torrat.

L’Oriol Codina, d’una de les gelateries més concorregudes del carrer Església, expliqua que van decidir incorporar-la al seu repertori de sabors arran del gran èxit que te aquest producte a les xarxes socials:

“Arran que es va posar així com de moda les xarxes socials i tot plegat, vam veure que era un producte que podia funcionar, bàsicament, i vam parlar amb proveïdors i tot plegat i ens oferien la possibilitat de fer-ho, de poder fer la xocolata de Dubai”.

Aquest establiment va començar a oferir la xocolata de Dubai coincidint amb Sant Joan, com a llançament especial d’inici d’estiu, i la rebuda no podria haver estat millor.

“S’ha tornat com un de les estrelles que tenim. Hem de fer pràcticament una o dues al dia de gelats grans, pràcticament.”

L’èxit d’aquest sabor es deu tant al seu gust intens com al seu atractiu visual: una combinació que triomfa a les xarxes. La barreja de xocolata amb crema de festuc, coronada amb festucs torrats i trossejats, presenta una estèticament molt vistosa.

Aquesta novetat s’afegeix a la llarga llista de sabors que es poden trobar a les gelateries locals, des dels clàssics com el Kinder Bueno, Oreo o mango, fins a opcions més innovadores i de tendència com aquesta xocolata inspirada en els sabors àrabs.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.