La Fira i la Festa Major a Ràdio Calella Televisió

Ràdio Calella Televisió, a la Fira de l'any passat
Ràdio Calella Televisió, a la Fira de l'any passat

Ràdio Calella i Calellatv.cat es faran ressò amb una programació especial dels dos grans esdeveniments que tanquen l’estiu a la ciutat: la Fira i Festa Major de La Minerva.

Ràdio Calella i Calellatv.cat els oferiran avui, i com cada any en directe, la inauguració de la Fira de Calella i l’Alt Maresme que tindrà lloc a les 13h.

Precisament des del recinte firal cada tarda a les 19h emetrem a Ràdio Calella el Firashow, el programa dedicat a aquest certamen dirigit i presentat per Emili Pacheco i Joan Albert Arnau. Cada dia s’emetrà fins a les 20h, excepte avui per donar pas a les 19’30h a l’especial «Alegria que és festa Major», un programa on avançarem i explicarem els principals actes de la Festa Major de La Minerva amb la veu dels protagonistes. L’espai corre a càrrec de Dolors Lieury i Oriol Leo.

També avui i a través del 107.9 FM i radiocalellatv.cat podreu seguir en directe el pregó de la Festa Major, a càrrec de l’Agrupació Sardanista de Calella.

A través de Calellatv.cat s’habilita el canal Fira i Festa Major amb els vídeos dels principals actes dels propers dies.

Finalment, durant aquests tres dies, tots els seguidors de Ràdio Calella i Calellatv.cat que s’apropin al nostre estand de la Fira podran omplir butlletes per optar a una estada de tres dies a Deltebre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat