La Fundació Sant Joan de Déu rep 4.005 Euros del concert de Festa Major d’enguany

ENTREGA_DINERS_SJD00000000

Els diners serveixen per finançar, a través del micromecenatge #paralosvalientes, la construcció d’un centre dedicat a la investigació del càncer infantil. El concert de l’orquestra l’orquesta Costa Brava que es va celebrar a l’envelat durant la festa major, va recaptar 4.005 Euros que aquest matí han estat entregats a una família calellenca que fa d’enllaç amb la Fundació Sant Joan de Déu.

No és la primerera vegada que us parlem de la iniciativa #paralosvalientes. Durant aquest any s’han fet concerts benèfics, s’han obert campanyes de conscienciació ciutadana a través de la venda de les pulseres Candela a través dels establiments comercials i la megapanera que va recaptar fins a 13.000 Euros. Entitats com els geganters també s’hi van afegir portant el símbol de la lluita contra el càncer a les galtes en la sortida de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita

Enguany, la Festa Major de la Minerva també ha tingut el seu concert benèfic, va ser el concert que es va celebrar el dissabte 23 de setembre a l’envelat amb l’orquestra Costa Brava i que va receptar fins a 4.005 Euros que avui han estat entregats a la Fundació Sant Joan de Déu, qui lidera la campanya de micromecenatge.

El receptor d’aquests diners i, representant de la campanya #paralosvalientes a la nostra ciutat, Jordi Bosch, ha destacat la importància de la solidaritat de Calella amb el projecte de la construcció d’aquest centre d’investigació i se sent molt orgullós de ser el portador d’aquest xec a la Fundació.

“És una aportació més de la nostra ciutat. Una ciutat amb ànima que se senten sorpresos a l’hospital i ens hem de sentir molt orgullosos l’entrega d’aquests diners. S’hi ha implicat el teixit comercial, la societat en ple i estem orgullos”

Jordi Bosch, es un pare de la família Calellenc que està patint aquesta malaltia i té molt clar que aquests diners serviran perquè, en un futur, la investigació serveixi per trobar una cura definitiva.

“4.005 gràcies, diria jo. Una aportació que simbolitza esperança, ganes que el projecte es consolidi. Hem palpat que és cosa de tots, de les famílies que ens està tocant passar aquests moments i de les que malauradament vindran en un futur inmediat”

A dia d’avui, el projecte compta ja amb més de 6 milions d’Euros dels 30 milions que necessita.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat