Entrada i registre en un pis de Calella en un macrooperatiu dels Mossos contra el tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra han fet aquest matí una entrada i registre en un immoble del carrer Sant Jaume de Calella en el marc d’un macrooperatiu desplegat arreu de Catalunya contra el cultiu i el tràfic de marihuana. En total, s’han fet 37 escorcolls en domicilis de les demarcacions de Barcelona, Girona i Tarragona i s’han activat fins a 700 efectius en una investigació conjunta amb l’Agència Tributària. Segons diversos testimonis, a Calella, l’escorcoll hauria començat de matinada i dues persones haurien sortit detingudes.

Diversos agents de la policia catalana han escorcollat aquest matí durant més de tres hores un habitatge del carrer Sant Jaume, a la confluència amb Colom. L’operació ha sorprès els veïns de l’entorn, tant per l’hora com per la quantitat d’efectius desplaçats fins a la zona. Segons relaten residents, l’entrada s’ha produït de matinada i l’operatiu s’ha saldat cap a quarts de deu del matí amb la detenció de dues persones.

Hi havia diversos furgons aquí a tocar de la carretera. A davant de l’habitatge hi havia un mosso fent guàrdia i han estat aquí entorn unes dues hores que jo hagi vist. Des del balcó d’un dels pisos hem vist un senyor fent fotografies al pis i es veia molt moviment a l’interior. Fins que ha arribat un altre cotxe dels Mossos, els furgons han marxat i han baixat dues persones emmanillades que se les han endut.

Aquesta actuació s’emmarca dins del macrooperatiu conjunt de Mossos d’Esquadra i la Policia de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària contra una organització criminal dedicada al tràfic de drogues a Catalunya. Al llarg del matí s’han fet diverses entrades en poblacions com Lloret de Mar, amb tres detinguts, o la Bisbal del Penedès. Segons avancen diversos mitjans, aquests registres s’han produït principalment en naus i locals, però també en pisos dedicats al tràfic i conreu de marihuana.

L’operació, que està sota secret de sumari, s’ha concentrat sobretot a les demarcacions de Tarragona i Girona i ja hi ha almenys quatre persones detingudes. Es preveu que l’operatiu se saldi al llarg del dia d’avui amb una seixantena de detencions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *