La Gran Rua de Carnaval de l’Alt Maresme donarà premis especials pel seu vintè aniversari

35 comparses i unes 2.000 persones participaran a la Gran Rua de Carnaval l’Alt Maresme, que enguany celebra la seva vintena edició. És l’espectacle que tanca la programació del Carnestoltes a Calella, que acollirà l’arribada de tots els grups i el final de festa a la Fàbrica Llobet-Guri.

La rua sortirà a les set de la tarda de l’Avinguda Mediterrani de Poblenou, tombarà per l’Avinguda Hispanitat per dirigir-se a Calella, on creuarà el carrer Església fins al carrer Indústria, quan encararà la Fàbrica Llobet-Guri.

La comissió del Carnaval de l’Alt Maresme han passat aquest matí pel programa La Ciutat, on Xavier Batlle ha destacat l’alta participació de comparses de tot Catalunya. N’hi haurà tres de locals: els Xulos de Pineda, la Chirigota No tengo el Congo Pa Farolillos i la Tribala.

En tenim 11 de categoria A, de 3 a 20 persones; i les 24 restants són de més de 20 persones. N’hi ha que arriben a portar 191 integrants.

Es repartiran 13.000 euros en premi. Els principals són els de millor comparsa de fins a 20 persones, dotat amb 200 euros, i 2.500 euros per a grups de més de 20 integrants. A part, es lliura un premi de 1.000 euros a la millor carrossa. Amb motiu del vintè aniversari, s’entregaran sis premis especials.

Serà un premi especial per participació en el vintè aniversari. Són 300 euros i n’hi haurà sis que es donaran per sorteig.

L’Associació Turística de Calella patrocina els premis especials del vintè aniversari de la Gran Rua de l’Alt Maresme, que des de la comissió asseguren que afavoreix la plena ocupació hotelera dels establiments locals.

Imaginen, algun dia, fer anar el recorregut per la carretera N-II per guanyar espectacularitat i permetre a les comparses lluir les coreografies que preparen.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *