La Marxa de La Llopa suma gairebé 300 inscrits

La Marxa de la Llopa enguany arriba a la novena edició, i la de la Llopa petita, a la vuitena. Serà el 15 d’octubre i, de moment hi ha inscrites gairebé 300 persones. Demà és l’últim dia per inscriure’s i la organització confia sumar encara més participants a aquesta marxa no competitiva.

Demà és l’últim dia per inscriure’s a la Marxa de Resistència de la Llopa i també a la de la Llopa petita. De moment hi ha inscrites gairebé 300 persones, tot i que des de l’organització esperen sumar-ne encara més a última hora, tal com ha explicat Martí Barrera, de Calella Marxa, l’entitat organitzadora.

Durant la marxa hi haurà punts d’avituallament i menjar, només fa falta que els participants portin un got per evitar els plàstics d’un sol ús i reomplir-lo d’aigua. Es tracta de la novena edició de La Marxa de la Llopa, que té un recorregut de 54km i la vuitena de La llopa petita, de 34km. Tant l’una com l’altre recorreran llocs emblemàtics de Calella i el Montnegre. Des de l’organització, Barrera insisteix: és guanyador tothom qui arriba.

El punt de sortida serà des del Passeig Manuel Puigvert a les 7 i les 8 h del matí per la Llopa petita. Té inici i final a la mateixa ubicació, i el límit màxim és a les 22 h. A l’arribada l’organització ha preparat una botifarrada i s’hi entregarà la samarreta de la marxa d’enguany. Les inscripcions estan obertes fins el dijous 12 d’octubre a la mitjanit a la pàgina web de marxalallopa.cat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *