L’alcalde exigeix la reparació immediata de l’ascensor de l’estació de Renfe

L’ascensor de la segona andana de l’estació de Renfe, on s’aturen els trens que arriben de Barcelona i allà on s’agafen per anar a Girona, porta unes tres setmanes fora de servei. L’avaria està impedint-ne l’accessibilitat a les persones que tenen mobilitat reduïda o aquelles que es desplacen amb cotxet per a infants. La situació ha provocat la reacció de l’alcalde Marc Buch, que ha enviat una carta al president de Renfe, Raül Blanco, exigint-li la reparació immediata de la incidència. Explica que l’alternativa que s’està donant als passatgers és “inacceptable”.

Segons exposa l’alcalde Marc Buch en la missiva al president de Renfe, als passatgers que tenen dificultats per creuar l’estació per anar a la segona andana se’ls diu que vagin a agafar el tren a una altra estació.

Malauradament està a l’ordre del dia que el servei de Renfe va cada cop a pitjor. Però d’altra banda, no pot ser que una estació com la de Calella, que només pot ser accessible amb ascensor, se li estigui dient a la que ha de creuar a l’andana que vagi fins a una altre estació per poder agafar el tren perquè està espatllat. És totalment inacceptable. Tots podem entendre que es pugui espatllar, però s’està allargament molt en el temps. Més si no hi ha cap altre alternativa.

La carta es va enviar el dijous 4 de maig i, de moment, no ha tingut resposta. L’alcalde confia que s’estiguin fent gestions perquè es torni a garantir l’accessibilitat a l’estació de tren de Renfe el més aviat possible. Assegura que és un servei de primera necessitat i que cal donar facilitats perquè la ciutadania utilitzi el transport públic.

Aquesta és la carta de l’alcalde al president de Renfe:

CARTA RENFE

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *