La mona de Pasqua, una tradició que es manté ben viva

Una de les tradicions de la Setmana Santa és la mona de Pasqua, la figura de xocolata que els padrins regalen als seus fillols el Dilluns de Pasqua. Aquests dies els obradors van a ple rendiment amb l’elaboració de les mones.

IMG_7238Una tradició que es manté ben viva, tal i com reconeix Albert Itchart, de la Pastisseria Itchart: “Hem notat en els últims anys que la gent deixa de comprar el pastís i només opta per la xocolata, quan abans era tot. A nivell de figures de xocolata mantenim la mateixa demanda. Tenim l’ou petit que costa 1,60, fins a figures que poden costar 16 euros i l’estructura de castell que pot costar 150 euros. Hi ha una varietat de 50 models per triar”.

Els personatges estrella d’aquest any seran els protagonistes de la sèrie de dibuixos animats Patrulla Canina, Ladybug, els Trolls, les nines Gorjuss, Star Wars o el Barça. Ho explica Albert Itchart.

Els pastissers catalans preveuen vendre unes 700.000 mones de Pasqua artesanes aquest any. Des del Gremi de Pastissers de Barcelona afronten aquesta campanya amb optimisme i esperen que la xifra de vendes d’enguany repunti un lleuger 2%.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *