L’alcaldessa Candini, amb el president Mas

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha comparegut aquest matí davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya com imputat per la consulta del 9N. Ho ha fet acompanyat per una multitud de persones, tant de la classe política com també de la societat civil. A més, molts representants del món local. 400 alcaldes i alcaldesses, entre ells l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Els alcaldes han acompanyat ja de bon matí al president Mas. Primer amb una concentració a les portes del Parlament i després s’han desplaçat fins al passeig de Lluís Companys on hi ha el TSJC. L’alcaldessa explicava a Ràdio Calella fa poca estona que la seva presència i la de la resta de persones que avui fan costat al president a Barcelona és una manera de fer història viscuda amb molta emoció.

L’alcaldessa ha destacat que és una paradoxa que en ple segle 21 hi hagi un president que hagi de comparèixer davant dels tribunals per haver posat les urnes al carrer.

Montserrat Candini ha volgut compartir amb els ciutadans de Calella i a través de la ràdio municipal aquest moment.

Els càrrecs electes han acompanyat el president a la seva entrada als tribunals portant els símbols que identifiquen el poder municipal, és a dir, amb les seves vares.

En la seva declaració, Mas ha dit que és “coresponsable” de la suspensió de la primera consulta i “responsable únic” del procés participatiu que finalment es va fer, tot i que l’execució la van fer els voluntaris. Segons fonts que han seguit la declaració, Mas s’ha autoanomenat “promotor polític” de la jornada de participació i ha dit que era “un fita fonamental de la legislatura”

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *