La nova junta vol fer un Club Bàsquet Calella més competitiu

Foto Nova Junta CB Calella00000299

David Fors ja ha assumit la presidència del Club Bàsquet Calella. Ha estat durant una roda de premsa aquest dijous a la tarda en què els membres de la junta sortint i l’entrant han escenificat aquest relleu.
Tot i reconèixer que l’actual junta encapçalada per Miquel Mas ha fet molta feina, el projecte de Fors passa per millorar aspectes de l’àrea esportiva com la competitivitat. L’objectiu és implementar una dinàmica igual per a tots els equips en quant a mètodes d’entrenament, entre altres.

La nova junta del Club Bàsquet Calella es troba amb pràcticament el 80 per cent de la propera temporada planificada. Segons David Fors, només faran petits retocs. La seva empremta es començarà a notar a partir de la temporada 2018-2019.

De moment però, el 2018 té dos actes importants. D’una banda Calella Ciutat del Bàsquet Català; i de l’altra, la celebració dels 90 anys de l’entitat. Per al primer cas, la Junta s’ha reforçat amb dues persones amb bagatge en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments. David Fors: “Nosaltres el que hem fet és reforçar amb dues persones dins la junta que estan molt bregats a fer aquest tipus d’actes i la idea és que es visqui molt de bàsquet al llarg de tot l’any. I en quant als 90 anys del bàsquet a Calella, són molts i molts anys, farem coses, trobarem expresident o jugadors”.

El president sortint, Miquel Mas, ha posat en valor el bon ambient amb què s’ha fet el traspàs de junta. Creu que és bo que hi hagi relleu perquè, sobretot als inicis, hi ha idees noves i més dinamisme i això és en benefici global del club: “Nosaltres al llarg d’aquest any ja havíem dit que si algú es volia posar, que cap inconvenient, això és dinamisme i exemple que el club està viu, que hi ha gent amb ganes de fer coses. Tant de bo tot anés així perquè tot aniria millor”.

El Club Bàsquet Calella té actualment uns 250 socis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *