Presentació oficial de la campanya la “Megapanera” destinada al projecte “Para los valientes”

L’Ajuntament de Calella ha estat l’escenari de la presentació, aquest migdia, de la campanya impulsada per Calella Centre Comercial per recaptar fons per al projecte de construcció del SJD Pediatric Cancer Centre, un centre d’investigació i tractament del càncer infantil. Amb presència dels impulsors de la iniciativa i dels representants de l’Ajuntament de Calella, avui s’ha donat a conèixer que el valor actual dels productes que conformen la “Megapanera” és de 5.500 euros. Es pot entrar en el sorteig amb les butlletes de participació, al preu de 5 euros cadascuna.

98 establiments han col·laborat, fins al moment, en la Megapanera solidària que ha ideat l’associació de comerciants Calella Centre Comercial; dels quals 90 són de la ciutat. El quantiós lot està format per productes i vals de regal de serveis per valor de 5.500 euros; però al marge d’això, l’entitat ha creat un compte bancari per recollir les aportacions econòmiques que es vulguin fer directament al projecte. En la roda de premsa d’aquest migdia, presidida per l’alcaldessa Montserrat Candini, s’ha garantit que tots els fons recollits, també a través de la venda de les butlletes de participació en el sorteig, es destinaran íntegrament a finançar el projecte de centre d’oncologia infantil. Serà el SJD Pediatric Cancer Center, i en el seu desenvolupament hi col·laboren la Fundació del FC Barcelona, la Fundació Leo Messi i l’Escola de Negocis IESE.

Les butlletes de participació en el sorteig, que es farà el 24 de setembre en el marc de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, estan a la venda al preu de 5 euros. Tots els establiments que en disposen estan indicats amb una cartelleria de la campanya.

Josep Maria Gallart, de Calella Centre Comercial, ha explicat que han rebut el suport d’altres entitats, com la colla de Gegants, i que aprofitaran actes que se celebrin durant l’estiu per promocionar la campanya.

L’alcaldessa de Calella ha parlat d’orgull de ciutat després de veure iniciatives solidàries com aquestes. Per a Montserrat Candini, el més important és crear xarxa entre tots els ciutadans.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *