La paraula escrita, llegida i il·lustrada a un nou cicle del Bibliolab

La Biblioteca Can Salvador de la Plaça ha organitzat noves sessions del programa “Bibliolab”, que brinda la possibilitat als calellencs a acostar-se a la literatura des de diferents perspectives. El següent taller serà aquest dissabte a les 11.30 h del matí per aprofundir en la paraula escrita. El mes de juny se n’ha programat un altre de lectura en veu alta i després d’estiu un taller de còmic per als joves. Són tallers gratuïts en què fa falta inscripció prèvia perquè les places són limitades.

Perfeccionar l’art de la paraula, des del vessant de l’escriptura, la lectura i la il·lustració. La Biblioteca Can Salvador de la Plaça ha organitzat tres tallers de Bibliolab d’aquí a la tardor amb aquest objectiu. Ho explica la directora de la biblioteca, Coral Prieto:

Encara hi ha inscripcions obertes per a la sessió del Bibliolab d’aquest dissabte. Anirà a càrrec de Cos de lletra i s’allargarà entre les 11.30 h i la una del migdia. Hi ha fins a 20 places, de les quals en queden unes cinc disponibles per aquest cap de setmana. La pròxima sessió, encarada a perfeccionar la lectura en veu alta, serà el dijous 20 de juny. Aquells interessats en inscriure’s’hi poden escriure a b.calella.csp@diba.cat.

El programa Bibliolab, de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona, es va impulsar l’any 2007 per donar accés al coneixement i l’experimentació des de diferents perspectives: sigui científica o social a través de jocs i activitats pràctiques.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *