La parròquia de Calella organitza activitats de suport als polítics en vaga de fam empresonats

Cada divendres, mentre els polítics catalans estiguin en vaga de fam, es farà a l’església de Santa Maria i Sant Nicolau una Vetlla d’Espiritualitat i Solidaritat. Avui s’iniciarà també un dejuni solidari de 24 hores. Una iniciativa transversal que es farà a diversos llocs però que neix a Calella.

El rector de Calella, Cinto Busquet, ha explicat que la vetlla és oberta a tota la comunitat. També criden a participar-hi, per exemple, des del centre de meditació budista. Serà a les 19h del vespre.

Estem proposant, i ho farem a partir d’avui a Calella, el que en diem Vetlles d’Espiritualitat i Solidaritat amb els presos en vaga de fam. Les de Calella de les 19h a les 19:45h a l’Església farem un moment de silenci, de meditació, de reflexió, de pregària per qui té fe, solidaritzant-nos i unint-nos també en aquesta acció que fan aquestes persones per demanar una solució justa al conflicte català espanyol, per tant, cada setmana ho anirem fent mentre hi hagi persones en vaga de fam a la presó.

També s’ha organitzat un dejuni solidari de 24 hores, que començarà a les 12h d’aquesta mitjanit i s’allargarà fins les 12 de la mitjanit de demà. L’objectiu és sentir en el propi cos la decisió dels polítics catalans empresonats.

El dejuni solidari a les 24 hores del divendres hi ha qui opta per fer dejuni total, és a dir, aigua o líquids, qui el fa amb la forma tradicional que es feia a l’església d’aigua i pa per mantenir-se o, si ho creu reduir un àpat; va segons la consciència o les possibilitats de cadascú. Però seria fer aquest dia, continuant amb la pròpia activitat, sentint amb el propi cos la causa d’aquestes persones que estan en vaga de fam.

S’ha habilitat una adreça de correu electrònic per comptabilitzar les persones que s’adhereixen a la vaga de fam i traslladar-li als quatre polítics. S’hi han apuntat sobretot gent de Calella però també d’altres països.

Qui desitgi fer-ho saber, que vulgui ser comptabilitzat i que vulgui fer saber el seu nom i lloc de residència als quatre que estan fent vaga de fam, a l’adreça capellans.cat@gmail.com simplement posant nom i cognoms i lloc de residència i dir m’adhereixo al dejuni solidari. Amb les primeres 24 hores ara ja hem arribat a les 150 persones que ens han dit feu-li saber als quatre que també m’hi afegeixo i és molt bonic, perquè ha arribat una adhesió des de Jerusalem, ha arribat una adhesió des de República Dominicana, ha arribat una adhesió d’un català que en aquell moment per feina era a Taiwan.

Compartir

Potser t'interessa

3 Respostes

  1. Manuel ha dit:

    És una llàstima que s’utilitzi l’Església per fer propaganda política i per defensar presumptes delinqüents que han destrossat la convivència de les persones normals, cristianes o no. Suposo que Jesucrist mai no faria això, però vostès tenen la paella pel mànec i fan el que els sembla millor per la seva secta mafiosa catalanista. Pregueu.

  2. Assumpcio Jimenez Subirós ha dit:

    Manel dedueixo q ets un creient a la teva manera.. sàpigues q presuntes delinqüents ho seràs tu nosaltres som una nació q defensem el futur dels nostres fills i néts..jesucris va ser un revolucionari q el president Puigdemont el seu costat és un aprenent…secta mafiosa ho seràs tu …secta del caler i l’engany…visca la república i l’indepencia !! Puigdemont el nostre president !!!

  3. Josep Maria ha dit:

    Manuel, tens tota la raó. Assumpció els independentistes teniu un enamorament que no us deixa veure més enllà, sou capaços de utilitzar qualsevol cosa; entitats, geganters, religió, marató, etc… per fer política. No teniu límits i no us adoneu del gran mal que s’està fent a la convivencia de tots nosaltres. L’odi que promolgueu només ens porta a més odi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *