La parròquia de Sant Joan Baptista de Poblenou serà espai electoral aquest diumenge 1-O

Imatge d'arxiu

El rector de la parròquia de Sant Joan Baptista de Poblenou, a Pineda, ha cedit un dels espais parroquials com a lloc de votació per aquest diumenge 1 d’octubre. Segons Ramon Masachs, aquesta decisió no és excepcional ja que sempre ha cedit, i cedeix, espais per a tots aquells moviments socials que no en tenen.

Els locals de la parròquia de Sant Joan Baptista sempre han estat oberts per a tots aquells moviments socials o cívics que ho necessiten. Així ho ha dit Ramon Masachs, a Ràdio Calella Televisió. És, segons ell, un fet molt habitual

El rector de Poblenou es mostra convençut a l’hora d’afirmar que l’Església sempre dona suport quan hi ha vulneració dels drets més fonamentals. Masachs explica quin són els votants que hauran de passar pels locals parroquials.

La façana de la parròquia de Sant Joan Baptista llueix actualment una pancarta sobre el dret a la llibertat d’expressió i també de l’ANC de Pineda de Mar.

Segons Ramon Masachs, diumenge la jornada es viurà de manera pacífica. A més, diu que ha observat que els cossos policials han rebaixat el seu to des d’aquest dijous.

Durant una entrevista a Ràdio Calella Televisió, mossèn Masachs ha desvetllat que no ha tingut cap contacte amb l’alcalde, Xavier Amor, per parlar sobre l’1-O.

A banda dels espais parroquials, els pinedencs també votaran a l’Escola Mediterrània, a l’Escola Mare de Déu de Roser, a l’Institut Coromines i a l’Euclides. Recordem que l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, s’ha negat a cedir espais municipals per les votacions del referèndum d’autodeterminació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *