La “Patrulla Canina” i “Super Wings”, protagonistes de les cartes als Reis

Els personatges de la patrulla canina o super wings són els protagonistes a les cartes per als Reis d’Orient. Tot i això, enguany hi ha molta diversitat en les preferències dels infants a l’hora d’escollir les seves joguines.

Un any més, els personatges de les sèries de dibuixos animats tornen a ser les joguines més demanades pels infants. La Patrulla Canina o Super Wings són aquest 2017 els protagonistes a les cartes per als Reis d’Orient. Tot i això, enguany hi ha molta diversitat en les preferències dels infants a l’hora d’escollir les seves joguines.

Aquests dies les botigues de joguines treballen intensament per tal d’atendre i tenir a punt totes les comandes que els reis d’orient els han encarregat.

Una tendència dels últims anys és que s’ha incrementat la venda de joguines educatives i amb valors. En definitiva, aquelles joguines que ensenyen als més petits per exemple els números, els colors o els elements de la natura, entre molts altres.

Quan es parla de les joguines, un dels efectes que ha tingut la crisi econòmica és que els consumidors han optat per comprar menys quantitat i han apostat per la qualitat. Sigui com sigui, i malgrat haver altres tradicions com el tió o el pare Noel, els reis mags de l’Orient continuen tenint molta importància a la nostra societat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *