La bandera blava tornarà a onejar aquest estiu a la Platja de Garbí

Bandera blava hissada a la platja de Garbí durant la temporada de bany del 2017

Calella ha mantingut l’única distinció de qualitat que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC-FEE). Ahir es va fer públic el llistat de platges i ports premiats amb la bandera blava en reconeixement als compliments d’uns criteris internacionals de qualitat tant de l’aigua com de gestió ambiental, o aspectes vinculats als serveis d’informació als usuaris i de seguretat. Onejarà un estiu més a la Platja de Garbí; perquè a la Platja Gran es continua penalitzant el fet d’aparcar-hi cotxes.

El tinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent, ha celebrat que Garbí continui sent una platja distingida per la seva excel·lència. Ha reconegut, a tot això, que els actuals criteris d’atorgament impedeixen que es pugui hissar a la Platja Gran, com s’havia fet fins l’any 2014.

La Platja de Garbí continua mantenint l’excel·lència de sempre i continuem buscant punts on millorar-la. Gràcies a això mantenim la bandera blava i continuarem lluitant per tornar-la a tenir a la Platja Gran (…). Mentre no canviïn els criteris de la bandera blava i tornin els d’abans, si circulen els vehicles, no hi haurà bandera blava.

Torrent confia que també es revalidarà la Q de Qualitat turística “sense problemes”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *