La pluja fa la guitza a la 19ª edició de la rua de Carnaval de l’Alt Maresme

La 19ª edició de la rua de Carnaval de l’Alt Maresme ha estat marcada per la pluja. Malgrat tot, la rua s’ha pogut celebrar i els participants han pogut mostrar les seves carrosses i balls. Els guanyadors d’aquesta edició han estat el Grup Canya i Conya de Tossa de Mar que s’han endut 2500€; els Grup Endansa amb 1.300€ i els Guapos de Tossa amb 1.000€. En la Categoria A, els guanyadors han estat La Caja de Pandora, de Barcelona i s’han endut un premi de 200€. Pel que fa a la Categoria de Carrosses, el premi de 1000€ se l’ha endut també Els Guapos de Tossa.

pilona mig del carrerA banda de la pluja, aquesta edició també ha estat marcada per l’alerta 4 antiterrorista. El dispositiu de seguretat, format per les Policies Locals de Calella i Pineda, juntament amb les ADF Alt Maresme i Vallalta, ha blindat tots els accessos al trajecte de la rua. A tots els carrers que creuaven el recorregut, a banda de les tanques habituals, hi havia un vehicle que protegia als participants i públic, així com les pilones que es van posar al carrer església, que en aquesta ocasió s’han hagut de moure per poder deixar lliure el pas a les carrosses.

collage cables carrossaLa rua ha transcorregut sense incidències importants. L’únic incident remarcable, però, ha estat quan la carrossa de la Colla Bon Rotllo, de Riells i Viabrea, s’ha quedat enganxada amb un cable que ha caigut a l’alçada del carrer Costa i Fornaguera. Aquest incident ha fet malbé part de la carrossa i que la rua quedés aturada uns minuts, fins que no s’ha tornat a penjar, de forma provisional el cable.

A banda d’aquest fet, s’han originat els problemes que ja són habituals amb les grans carrosses, ja que els costa passar pel primer tram del carrer Església amb els arbres. Part de la decoració d’alguna carrossa s’ha fet malbé també amb les branques alhora de passar.

La rúa que ha durat gairebé 3 hores, ha començat puntualment a les 7 de la tarda de l’avinguda Mediterrani de Poblenou, ha continuat per l’avinguda Hispanitat,entrant a Calella pel carrer Església i ha pujat pel carrer Indústria, on finalitzava la rua. La festa final, ha tingut lloc a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri amb l’entrega de premis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *