La pluja fa la guitza a la Fira Renaixentista

Aquest cap de setmana, s’està celebrant la fira renaixentista a la Plaça de l’Església i a la Plaça de l’Ajuntament. Ahir dissabte va ploure a primera hora del matí i alguns dels expositors no van venir pel mal temps. De totes maneres, el dia va aguantar força i es van poder realitzar les activitats previstes a l’aire lliure.

Les cercaviles del grup musical InTrobaVeritas,  les coreografies del grup d’Abanderats de Tortosa, i la mostra del taller coreogràfic d’esgrima renaixentista i els tallers “La brúixola” i “Els vitralls”.

 

Avui diumenge, si la pluja ho permet es realitzaran les rutes en  anglès, castellà i català que recorren tota la ciutat descobrint indrets, carrers, places i cases reconegudes de l’època.

Així, de la Calella renaixentista hi podem veure l’edifici de l’Ajuntament Vell, Can Bartrina (amb l’escut de la Casa Pairal del Coma de Capaspre), Can Basart (barroca, a la Plaça de l’Ajuntament 5-6), la Capella de Sant Quirze i Santa Julita, la Casa Bogunyà (Plaça de l’Ajuntament, 23-24), Can Galceran (Plaça de l’Ajuntament, 16, en destaca la portalada de punt rodó, finestrals renaixentistes, escut parlant i matacà sobre la porta principal), Can Rodona (C/ Bartrina, 44, casa pairal del segle XV), Can Salvador (l’actual Bibilioteca), L’Església i el Museu-Arxiu.

 

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *