Una part del Premi Ondas d’enguany també per Ràdio Calella Televisió

El Premi Ondas de Ràdio, en l’apartat de “Millor cobertura informativa d’un esdeveniment” el reben les emissores de ràdio catalanes per la cobertura dels atemptats d’agost. En l’escrit del premi hi consta “el bon treball desenvolupat a les redaccions de Catalunya Ràdio, RAC1, SER Cataluya, RNE, Cope i Onda Cero i també col·lectiu a totes les emissores de ràdio local que van informar els seus oients amb criteris d’immediatesa i rigor.”

Ràdio Calella Televisió va informar la mateixa tarda dels atemptats de Barcelona de la situació que es vivia a la capital catalana des de les 6 de la tarda amb una programació especial, tant al butlletí informatiu de les 18h, a l’informatiu vespre així com una programació alternada especial i coordinada per La Xarxa de Comunicació Local.

En els diferents espais informatius que RCT va fer, es van poder sentir veus de Calellencs que estaven a Barcelona i que vivien de primera mà i ens informaven del que estaven veient així com les afectacions al trànsit i el servei de transport i que els tur operadors calellencs buscaven els seus clients que havien anat a passar el dia per Barcelona. RCT va informar de forma rigorosa i immeditada del que passava a Barcelona amb fonts fidedignes i contrastades.

Els dies següents també va ser motiu d’informació la concentració multitudinària que es va fer a la plaça de l’Ajuntament amb les diferents veus, també de la Comunitat musulmana de Calella.

Els Premis Ondas són uns guardons lliurats als professionals de ràdio, televisió, cinema i música. Són concedits anualment per Ràdio Barcelona i gaudeixen de gran prestigi.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *