La pluja frustra el Black Friday

Avui divendres 23 de novembre s’ha celebrat l’anomenat Black Friday, un dia en el qual les botigues ofereixen diversos descomptes i promocions en els seus productes. A Calella, però, les vendes no han sigut les esperades a causa de la pluja.

Es coneix com a Black Friday el dia en què comença la temporada de compres nadalenques als Estats Units i té lloc el dia després d’Acció de Gràcies. És una tradició en la qual moltes botigues i grans magatzems rebaixen els seus preus durant un dia, en la majoria de casos però, allarguen les rebaixes fins l’últim dia del cap de setmana.

Els qui han pogut passejar pels carrers de Calella durant aquests dies han vist com els comerços han omplert els seus aparadors de cartells que anunciaven promocions i descomptes especials, principalment al carrer Església. Tot i que esperaven realitzar moltes vendes durant aquests tres dies, en especial durant el dia d’avui, la pluja ha causat que aquestes aspiracions no es complissin segons ha explicat la dependenta de la botiga Double Agent, Leire Janer. No obstant això, els establiments esperen que la situació millori durant el cap de setmana, ja que en la majoria de comerços allarguen les promocions fins el diumenge, com ha comentat l’Anna Blanch, encarregada de la botiga Seven.

Els consumidors aprofiten aquestes dates per avançar la compra de regals nadalencs tot i que hi ha qui pensa que les rebaixes són oportunistes i que fomenten el consumisme.

A continuació podeu recuperar les converses amb les dependentes de les botigues Seven, Vives i Double Agent.

Hem sortit pels carrers de Calella per tal de saber què pensen els calellencs sobre el Black Friday, una tradició que adoptem dels Estats Units.

Els consumidors aprofiten aquestes dates per avançar la compra de regals nadalencs tot i que hi ha qui pensa que les rebaixes són oportunistes i que fomenten el consumisme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *