La Volta 2016 ha començat a rodar a Calella

VOLTA SORTIDA

La Volta a Catalunya ha arrencat avui a Calella, amb la participació d’algunes de les primeres espases del ciclisme mundial, la qual cosa representa un gran atractiu per als espectadors que aquest migdia no han fallat a l’hora de presenciar-ne la sortida des de la Riera Capaspre i n’han vist l’arribada a peu de la carretera N-II. Molts d’ells calellencs, que han aprofitat les vacances de Setmana Santa per veure’ls en persona i en directe.

La Volta presenta enguany un cartell de luxe amb la participació dels últims guanyadors del Giro (Alberto Contador), el Tour (Chris Froome) i la Vuelta (Fabio Aru); a més del català Joaquim ‘Purito’ Rodríguez o de Nairo Quintana.

Ells han estat els ciclistes més buscats pels espectadors i afeccionats que s’han aplegat a Calella, ja des de diumenge, quan van aprofitar per veure els camions dels equips fent la posada a punt de les bicicletes. Avui, a més, han pogut caçar amb les càmeres a les estrelles de la Volta; i han vist en directe el pas del pilot de ciclistes en un final d’etapa emocionant.

Aquesta és una de les cites esportives que s’ha instaurat en el calendari d’esdeveniments que acull Calella al llarg de l’any. És la cinquena edició que arrenca des de la nostra ciutat i el conveni entre la Volta i l’Ajuntament de Calella permetrà que se’n pugui gaudir fins el 2018. Sobre la possibilitat de prorrogar-lo, l’alcaldessa Montserrat Candini ha dit que se’n parlarà més endavant. “Ho tenim fins el 2018, per tant crec que ara hem de deixar-ho tranquil i a partir del 2017 tornar-ho a parlar”, ha afirmat.

Candini ha insistit que la Volta a més de reforçar el nom de Calella associat a l’esport també el projecta internacionalment, gràcies al seguiment mediàtic que se’n fa. “Ho vivim d’una manera feliç i amb ganes que Calella sigui coneguda com una ciutat amable que aposta d’una manera decidida per l’esport (…) El tret de sortida i primera etapa, serà vista per 584 milions de llars del món”, ha assenyalat l’alcaldessa.

L’Ajuntament de Calella ha habilitat una sala de premsa perquè els equips de televisió, premsa i ràdio seguissin el desenvolupament de la Volta, que ha estat retransmesa en directe pel canal Esport 3.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *