La policia espanyola tampoc és benvinguda en alguns establiments calellencs

Manifestacions públiques part part de comptats establiments de restauració i allotjament de Calella en relació a la violència utilitzada per part d’agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil durant l’1 d’octubre.

Les xarxes socials van ser l’escenari per difondre la repulsa i condemna de les càrregues policials que es van produir arreu del territori català, causant 893 ferits segons l’últim comunicat del Departament de Salut. També s’hi van pronunciar alguns establiments de la ciutat, tenint en compte que un contingent de més de 200 guàrdies civils s’allotgen a la ciutat i és normal veure’ls fent-hi despesa.

22049905_10154966442282308_6428616478068530736_n

 

Un grup hoteler també va comunicar ahir la decisió de no acollir més, a les seves instal·lacions, efectius de la policia espanyola.

 

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va demanar “reflexió” al sector hoteler local en una piulada, en què acompanyava aquest missatge de fotografies de diversos ferits com a conseqüència de les càrregues policials durant la jornada d’aquest 1 d’octubre.

 

De la seva banda, la presidenta de l’ATC (Associació Turística de Calella) va respondre-hi amb una “condemna total als actes d’agressió de les forces de l’Estat espanyol”, manifestant sentir una profunda ràbia i tristesa.

A tot això, Isabel Mallol va demanar als ciutadans que ahir es pronunciaven a través de les xarxes socials dient que el fet d’allotjar cossos policials als hotels no implica cap tendència política per part dels empresaris. Demanava respecte al sector. A continuació reproduïm les seves paraules:

Ja fa anys que cossos de la PN s’allotgen en diversos hotels de Calella. La situació actual es mereix rebuig i teniu dret a manifestar-vos, però deixeu als hotelers en pau. Aquest fet no implica cap tendència política per part dels hotelers, tan demòcrates com la majoria de vosaltres. Un respecte al sector!!”.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Fabian Freire ha dit:

    Sra.Alcaldesa de Calella, no se equivoqui. Els diners si que fan pudor i poden estar tacades de sang: no tot es valid i menys quan es vulneran DDHH. O val dir que p.ej. els traficants d’armes no son culpables a les areas de conflicte i els paradissos ficals que tampoc son culpables de fomentar la delincuencua i corrupció? Recordi la meva llibertat acab on comença a afectar a la llibertat de altr@.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *