La pressió hospitalària per Covid es manté en nivells baixos

En l’últim mes, s’han registrat 16 pacients ingressats per Covid-19, 3 a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella i 13 a l’Hospital Comarcal de Blanes, segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en l’actualització que fa cada primer dijous de mes de les dades Covid. Amb tot, a Calella s’han comptabilitzat 3 defuncions.

Als hospitals de Calella i Blanes, actualment, hi ha 16 pacients ingressats per positiu per coronavirus, 2 més que fa un mes, pel que la pressió hospitalària es manté en uns nivells molt baixos, segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

A l’Hospital Sant Jaume, s’han enregistrat 18 nous casos i s’han donat 19 altes, 7 de les quals ja han donat negatiu, però continuen al centre. També s’han comptabilitzat 3 defuncions.

A l’Hospital de Blanes són 20 els casos que s’han comptat durant aquest últim mes i 14 altes, 7 de les quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressades, i 1 és un trasllat a un altre centre. Actualment, hi ha 3 professionals sanitaris en aïllament per positiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *