La productora de la pel·lícula “100 metros” amplia la crida per trobar figurants

L’Ajuntament de Calella s’ha fet ressò de la crida feta per la productora Filmax que busca figurants per al rodatge del llargmetratge protagonitzat per l’actor Dani Rovira. En un primer moment es va acotar a les entitats vinculades al món esportiu local, però ara s’ha decidit obrir-la a totes les persones interessades en participar de l’experiència cinematogràfica, ja sigui a través d’un càsting amb remuneració o com a col·laboradors.

La productora de la pel·lícula basada en la història real del triatleta Ramon Arroyo fa una convocatòria pública de figuració per al rodatge de 100 metros, que a la nostra ciutat es farà al llarg de cinc jornades: del 8 al 10 de març i, en un segon torn, els dies 14 i 15 de març.

És per això, que ha posat a disposició dels interessats un formulari a Internet que s’ha d’emplenar amb les dades personals i la disponibilitat per acudir a tots o a algun dels dies de rodatge, i en quin torn.

Segons ha pogut saber Ràdio Calella TV interessa tot tipus de perfil de figurants: des d’infants fins a persones grans, indistintament homes i dones, que puguin fer el paper de públic que segueix el desenvolupament de la prova esportiva. Segueix igualment sent un aspecte important per a la productora trobar esportistes que puguin actuar com a triatletes en la ficció cinematogràfica. És per això que es demana que s’especifiqui si es disposa del material tècnic necessari: el neoprè, la bicicleta de carretera o el mallot de competició.

Potser t'interessa

7 Respostes

 1. mohamed ha dit:

  Voldria surtit a la pelicula

 2. Lluis Pla Sapera ha dit:

  67 anys i vull participa com figutant a la pelicula!!.

 3. Elena ha dit:

  M’agradaria molt participar!!!!

 4. Osama ha dit:

  M’egradaria participar en aquest projecte pero no soc triatle pero soc achacador de peses y atleta Megrade molt fer esport. Tinca bona forma y el cos musculat soc un noi de 19 anys.crec que encaxeria be per el pape de figurant

 5. mireia ha dit:

  Voldria sortir a la pelicula

 6. Si l’agenda ho permet i ens deixa la productora, estarem fent de “foto fija” pel rodatge

 7. patricia ha dit:

  me gustaria partisipar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *