Revetlla dels Udols de Foc: menys residus i samarreta amb el nou logotip de la colla

Les entitats calellenques segueixen celebrant les seves festes d’estiu. Aquest dissabte és el torn de la colla de diables Udols de Foc que ja ho té tot a punt per festejar la Revetlla de Sant Llop al Passeig de Manuel Puigvert, davant el Monument a la Sardana.

Una de les novetats d’enguany és que els més petits es podran endur a casa la samarreta amb el logotip que ells mateixos van triar. Ho van fer en el transcurs de la festa major petita, a proposta de la dissenyadora calellenca Núria Parra – previ encàrrec de la colla Udols de Foc- on surten la Lea, el Tabaler i el Diable, acompanyants d’una de les estampes més representatives de la nostra ciutat com ho són Les Torretes. Lídia Riera és membre de la Colla.

Li vam comentar si s’atreviria a fer un disseny on hi sortissin els nostres tres personatges, la Lea, el Tabaler i el Diable, amb alguna imatge de Calella, i ens va fer dues propostes: una era amb el Far de fons i una altra amb Les Torretes. Una era una imatge més clàssica i l’altra més manga. Els nens finalment van votar la que tenia Les Torretes i una palmera, que és potser la imatge més clàssica.

L’altra novetat té a veure amb la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Volen reduir els residus que generen les celebracions populars i és per això que fan una crida a tothom qui assisteixi, que ho faci amb els seus propis coberts. La colla a canvi, convidarà a una beguda.

Hem dissenyat per primera vegada uns gots sostenibles per tots els actes que fem. Aquest any a banda dels gots sostenibles, perquè estem molt conscienciats amb la sostenibilitat, tothom qui porti plat i coberts, se li regalarà la beguda i a més entrarà en el sorteig d’un càtering per a dues persones perquè volem intentar, i l’ajuntament també està en aquesta línia, reduir residus. Potser aquest any no hi participarà molta gent, però si ho anem fent any rere any, conscienciem a la població i aportem el nostre granet de sorra.

Els actes començaran a les sis de la tarda a les portes del Mercat Municipal, des d’on arrencarà la Cercavila de Timbalers en direcció al Passeig de Manuel Puigvert. Allà, a dos quarts de set, començaran les activitats que l’entitat ha preparat per als més petits i que s’allargaran fins a les vuit del vespre, hora en què començaran a servir el sopar a base de botifarra a la brasa amb pa amb tomàquet.

Els dj’s Forquilla Sound, Xaal Yriver i Dani Monroy, seran els encarregats d’animar la vetllada, que comptarà amb un sorteig i alguna què altra sorpresa.

Joguines no sexistes amb les que hi pugui jugar tothom i que siguin per a totes les edats. Els pares poden comprar un tiquet i fem un sorteig de totes les joguines. L’any passat ho vam provar i als nens els hi va agradar molt i és un incentiu més perquè els veus a tots bocabadats. I al vespre també farem un sorteig pels pares que consistirà en un sopar a la Luna Gaucha, una sessió de pedicura i altres premis que tenim gràcies als espònsors.

Els Udols de Foc, que recentment han celebrat el seu desè aniversari, en fa nou que organitzen la Revetlla de Sant Llop.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *