La Sala Mozart prendrà mesures per garantir una temperatura interior de confort

Els responsables de la Sala Mozart de Calella limitaran les hores de muntatge dels espectacles teatrals i faran un control més rigorós de l’obertura de portes. D’aquesta manera volen evitar les queixes per fred a la sala que hi ha hagut durant les últimes representacions que s’han fet en aquest espai cultural de la ciutat com per exemple la del passat dissabte durant el monòleg d’en Peyu i en Dani.

El propietari de la Sala Mozart, Arcadi Lluis, ha destacat a Ràdio Calella Televisió que els espectacles teatrals requereixen d’un muntatge previ durant tot el matí i bona part de la tarda que fa que estiguin les portes d’emergències obertes per l’entrada dels equips. Això provoca que l’espai quedi fred malgrat que la calefacció es va posar en marxa al migdia. Segons Lluís, en el cas del cinema la sala no es refreda tant perquè la pantalla fa de cortina: “Quan és cinema queda corregit per la pantalla que fa de cortina però amb el teatre no; si a això sumem que hi havia poca gent i que a les primeres fileres tenen tot l’espai escènic fa que a vegades la temperatura no sigui la desitjable. Els tècnics també deixen tot obert mentre van entrant i sortint, mentre van treballant. No va haver cap error tècnic”.

Arcadi Lluís ha dit que no es va produir cap error tècnic. Ara però prendran mesures correctores.

Segons Arcadi Lluís, la sensació de fred només va ser en alguns punts de la sala com ara a les primeres fileres, les més properes a l’escenari.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *